Πρωτιά της ΕΚΟ στη δημοσίευση Περιβαλλοντικών Δηλώσεων Προϊόντων (EPDs) για τα λιπαντικά της
Ιωάννινα: Οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων την Δευτέρα 20 Απριλίου
«Όραμα Δημιουργίας»: Πόρισμα–καταπέλτης για τον Συνεταιρισμό Αθαμανίου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπερυπολογιστής της NASA προβλέπει πότε θα έρθει το «Τέλος του Κόσμου» - Είναι νωρίτερα από ότι περιμέναμε
Παρεμβάσεις Γ. Στύλιου στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Άρτας

Μετά από άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων, συνελήφθησαν σήμερα (25/7) το πρωί στα Ιωάννινα -3- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού και βαριά σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σήμερα (25-07-2025) νωρίς το πρωί, ημεδαπός κατήγγειλε ότι νωρίτερα, κινούμενος πεζός σε περιοχή των Ιωαννίνων και φορώντας μπλούζα με τα διακριτικά συγκεκριμένης ομάδας, τον εντόπισε οπαδός αντίπαλης ομάδας, ο οποίος, αφού τον απείλησε, τον εξανάγκασε να παραμείνει στο σημείο μέχρι να φτάσουν και οι δύο άλλοι συνεργοί του, οπότε και τον γρονθοκόπησε, ενώ ένας από τους συνεργούς του απέσπασε τη μπλούζα του και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.
Ο ημεδαπός μετέβη μόνος του στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε και προέβη στην καταγγελία.
Στο πλαίσιο διερεύνησης του περιστατικού ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα και οι τρεις κατηγορούμενοι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
