«Η Γκόλφω τα λέει αλλιώς» έρχεται στην Άρτα το Σάββατο 23 Μαΐου
Πρωταθλητής Παίδων Α’ ο ΒΑΟ Άρτας
«Υπόθεσις 69» από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Έναρξη διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 στο πλαίσιο του ΕΠΕΣ
Αιτήσεις συμμετοχής στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας για το σχολικό έτος 2026-2027
«Freedom Inside 2026»: Το στρατηγικό πλάνο της Freedom Holding Corp. για ένα ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα υπηρεσιών

Το 3ήμερο 20-22 Μαΐου γίνεται η ετήσια συνάντηση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ξηρής Δόμησης, στο οποίο είναι ιδρυτικό μέλος η ΠΕΔ Ηπείρου, που φιλοξενεί και διοργανώνει τη συνάντηση.
Στο πλαίσιο των εργασιών της, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο, τμήμα Ηπείρου, την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την ΑΜΚΕ "Μπουλούκι - Περιοδεύον Εργαστήριο για τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης", ημερίδα με θέμα: “Η τέχνη της ξηρής δόμησης ως εργαλείο συμβολής για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία”.
Προσπάθεια προώθησής της μέσω συνεργασιών κατάρτισης και ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο του 3ου ετήσιου φόρουμ Ευρωπαϊκής κληρονομιάς της ξηρής δόμησης.
Θα γίνουν χαιρετισμοί από τους Προέδρους της ΠΕΔ, του Ευρωπαϊκού Δικτύου, του ΤΕΕ, της Αρχιτεκτονικής Σχολής.
Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους Ευρωπαίους συμμετέχοντες και από ειδικούς στα θέματα των παραδοσιακών τεχνικών ξηρής δόμησης.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ, Αραβαντινού 6-8, στα Ιωάννινα, ώρες 9.30 - 14.00.
