Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών
Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης
Σύλλογος Δασκάλων: Υπόμνημα για τη σχολική στέγη στην Π.Ε. Άρτας
Θανατηφόρα σύγκρουση δύο Ι.Χ. στη Θεσπρωτία – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ.) Ηπείρου, κατόπιν ανταπόκρισης σε αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, με τη συμβολή του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, προσκαλεί τους/τις εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Δράσεις Ενεργού Πολίτη».
Η επιμορφωτική ημερίδα αποσκοπεί στην παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Σπουδών «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» και προώθησης πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ενεργό πολιτειότητα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2025, από τις 9:00΄ έως τις 13:00΄, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στους Κωστακιούς Άρτας. Η ημερίδα θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο και θα μεταδοθεί μέσω live streaming (εδώ), δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους/όσες επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται παρακάτω. Περισσότερες πληροφορίες για τις «Δράσεις Ενεργού Πολίτη» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: εδώ.
