Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών

Συνολικά 7 άτομα συνελήφθησαν από υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο πλαίσιο ελέγχων και δράσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Μάλιστα, μεταξύ αυτών είναι και δύο ανήλικοι, οι μητέρες των οποίων κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για κατοχή - κατά περίπτωση – μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης, ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
• Ανήλικος ημεδαπός από το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων,
• αλλοδαπός και ημεδαπός από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και
• δύο ημεδαποί, αλλοδαπός και ανήλικος αλλοδαπός, από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας.
Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και ιδιαίτερα της χρήσης τους από τους νέους αποτελεί άμεση προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
