Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:00 μ.μ., στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Γραμμενίτσας, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης και συγγραφέας, θα μιλήσει για τον Παπαδιαμάντη και το κράτος της αμαρτίας. Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση και ερωτήσεις προς τον ομιλητή.
Πριν την ομιλία, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:00 μ.μ., θα προβληθεί ταινία επιλεγμένη από τον Σταύρο Ζουμπουλάκη, την οποία θα παρουσιάσει και θα συζητήσει μαζί με το κοινό.
