Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών

Το Κίνημα Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η ΝΔ, παρά το πρόστιμο των 400.000 ευρώ για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων στην υπόθεση Ασημακοπούλου, συνεχίζει να καταχράται προσωπικά δεδομένα πολιτών για κομματικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τα στοιχεία επικοινωνίας των εκπαιδευτικών στη Μαγνησία για να τους αποστείλει προσκλήσεις σε κομματική εκδήλωση της Υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή.
Το Κίνημα Δημοκρατίας εκφράζει την ανησυχία του για αυτή την πρακτική τονίζοντας: «Αναρωτιόμαστε πόσα ακόμα περιστατικά διαρροής και κατάχρησης προσωπικών δεδομένων υπάρχουν που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η ΝΔ συνεχίζει χωρίς κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών για κομματικά συμφέροντα, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες των πράξεών της. Αυτή η πολιτική αλαζονεία και παρανομία δεν μπορεί να συνεχιστεί».
