Σύλλογος Δασκάλων για Δημοτικό Σχολείο Πέτα: «Η διακοπή ρεύματος σε σχολική μονάδα συνιστά απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση»
Ανησυχία για τις δομές ΕΣΠΑ – Ανοιχτή επιστολή της ΔΑΣ ΟΤΑ Π.Ε. Άρτας
Στη Βουλή τα προβλήματα της Εγνατίας Οδού
Βράβευση εθελοντών και απολογισμός του 1ου Μαραθωνίου Ηπείρου «Βασιλιάς Πύρρος»
Πειραιώς και Δήμος Ιωαννιτών συνεργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη
Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στην Πρέβεζα χώρος, εντός του οποίου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο κτιρίου, η είσοδος στον οποίο γινόταν με ελεγχόμενο τρόπο από τους υπευθύνους, ενώ υπήρχαν εγκατεστημένες εσωτερικά και εξωτερικά κάμερες ασφαλείας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα (10 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί) για διενέργεια και συμμετοχή, κατά περίπτωση, σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διεξάγονταν με τράπουλα και σε ειδικά διαμορφωμένο επαγγελματικό τραπέζι.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, υπεύθυνοι του χώρου και αλλοδαπός, που είχε τον ρόλο του «γκρουπιέρη», οι οποίοι διενεργούσαν το τυχερό παιχνίδι. Επιπλέον, συνελήφθησαν -9- συμμετέχοντες (7 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), εκ των οποίων ένας αστυνομικός, καθώς επίσης και αλλοδαπός και ημεδαπός, που παραβρίσκονταν στον χώρο.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν:
• -3.445- ευρώ,
• -302- μάρκες,
• τράπουλα και
• συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.
