Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2026
Νέο πλαίσιο προστασίας δανειοληπτών: «Φρένο» στα πανωτόκια και δικαίωμα υπαναχώρησης – Ποιες αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο
Έλεγχοι στην Ήπειρο για ναρκωτικά – Έξι συλλήψεις μέσα σε μία εβδομάδα
Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων
Ενημερωτική δράση για την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς
Χρ. Τσιρογιάννης: Οι ορεινοί δήμοι χρειάζονται ειδική πολιτική – Στόχος ολοκληρωμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα

Τρισάγιο στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Αναστάσιου Μπαλατσούκα, ο οποίος έπεσε ηρωικά, εν ώρα καθήκοντος, στις 26 Αυγούστου 2010, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 από το Δήμο Αρταίων.
Η τελετή θα λάβει χώρα στις 10:00 π.μ., στην πλατεία που φέρει το όνομά του, στην περιοχή «Τρίγωνο».
Η πόλη της Άρτας θα τιμήσει τον δικό της ήρωα, που με την αυτοθυσία του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και πατριωτισμού. Ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να αποδώσουν τον δέοντα φόρο τιμής στον αλησμόνητο Σμηναγό.
Ο Δήμαρχος Αρταίων θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, εξυμνώντας την προσφορά και την αφοσίωση του Αναστασίου Μπαλατσούκα στην πατρίδα, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του ήρωα.
