Αναρτήθηκε στις:17-06-24 18:02

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων στα Γιάννενα


Πάνω από 400 σύνεδροι συζητούν για τις εξελίξεις στην ΟρθοπαιδικήΜε τη συμμετοχή δεκάδων ορθοπαιδικών, φυσικοθεραπευτών και φοιτητών θα διεξαχθεί στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Du Lac, το 10ο Πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων «Γεώργιος Νούλης».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 19 έως 22 Ιουνίου, χρονιά που η Εταιρεία γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση της.

Την εναρκτήρια ομιλία την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με θέμα: «μελλοντικές προοπτικές της εκπαίδευσης στην Ορθοπαιδική» θα δώσει ο Καθ. Παναγιώτης Σουκάκος, ο οποίος μάλιστα θα ανακηρυχθεί και επίτιμο μέλος της Εταιρείας για την μακροχρόνια προσφορά του στην εκπαίδευση και ακόμη πιο συγκεκριμένα για την υποτροφία «Γεώργιος Νούλης» που ξεκίνησε από τα Ιωάννινα.

Μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, θα γίνει το πρακτικό μέρος του συνεδρίου με άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα στο Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνέντευξη Τύπου


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων «Γεώργιος Νούλης», Βασίλης Χουλιάρας, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 12.40 στο ξενοδοχείο Du lac, επ' αφορμής του 10ου συνεδρίου της Εταιρείας.

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 20 χρόνια της Εταιρείας


Στα πλαίσια του συνεδρίου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα υπάρχει εκδήλωση αφιερωμένη στην 20ετή ιστορία της Εταιρείας, όπως επίσης και στην ζωή και το έργο του Γεωργίου Νούλη.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img