Αναρτήθηκε στις:17-06-24 17:13

Βραβείο «Γήρας Τιμάν» στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας στην Άρτα


Μία από τις πολλές δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα 4-6 0κτωβρίου από την Εταιρεία Alzheimer Άρτας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων και την Π.Ε. Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου με σκοπό την ενδυνάμωση των ανθρώπων τρίτης ηλικίας της περιοχής μας, αποτελεί η απονομή του βραβείου «Γήρας τιμάν».

Το βραβείο αυτό, που έχει μόνο συμβολική αξία, θα απονείμει η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων σε ειδική τιμητική εκδήλωση στις 6 Οκτωβρίου του 2024, αφού λάβει υπόψη της και αξιολογήσει όλες τις κατατεθείσες σε αυτήν υποψηφιότητες. Υποψήφιοι μπορούν να είναι κάθε άτομο τρίτης ηλικίας, κατά προτίμηση από την περιοχή της Άρτας, που με την ζωή του και την δράση του έχει τιμήσει το γήρας, τον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια και την κοινωνική συνοχή.

Η Εταιρεία προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα ή να προτείνουν άλλους υποψηφίους για το παραπάνω βραβείο, να καταθέσουν δια ζώσης ή ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους συνοδευόμενες από ένα σύντομο κείμενο που να αιτιολογεί της επιλογή τους, στην Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων βραβείου «Γήρας Τιμάν», στο Κέντρο Ημέρας/Κινητή Μονάδα για την άνοια Άρτας, Ζάρα 2, Παλαιό Νοσοκομείο ή στο arta@alzheimerathens.gr μέχρι και τις 15/9/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Ημέρας/Κινητής Μονάδας για την άνοια Άρτας 26810 79206.

Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφίων


Ψαθάς Βασίλειος, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

Σιαφάκας Χριστόφορος, Δήμαρχος Αρταίων

Γκολομάζος Ιωάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας

Μπανταλούκας Νικόλαος, πρόεδρος Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης«Ο Σκουφάς»

Αξιώτη Δήμητρα, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης»

Σακκά Παρασκευή, Πρόεδρος Εταιρείας Alzheimer Αθηνών

Βρατσίστα Αικατερίνη, Πρόεδρος Εταιρίας Alzheimer Άρταςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img