Αναρτήθηκε στις:04-06-24 12:41

Μοντελιστές από Ευρώπη και Ασία συμμετείχαν στο 5th Scale Model Show στην Άρτα


Με την αποχώρηση και των τελευταίων συμμετεχόντων οι οποίοι επέλεξαν να παρατείνουν την διαμονή τους στην πόλη μας αλλά και στις γύρω περιοχές συνδυάζοντας την συμμετοχή τους στο ΑRTA SCALE MODEL SHOW με ολιγοήμερες διακοπές, έπεσε η αυλαία της φετινής 5ης διεθνούς έκθεσης Μοντελισμού που διεξήχθη στις 17-19/5/2024 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων.

Ο στόχος -για τη Λέσχη- που ετέθη από πέρυσι όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός της φετινής εκδήλωσης για την αύξηση των συμμετοχών από τις χώρες του εξωτερικού, την αναγνώριση της εκδήλωσης ως διεθνών προδιαγραφών, αλλά και την διαφήμιση της Άρτας στις χώρες του εξωτερικού, επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία μιας και την πόλη μας εκτός των εγχώριων συμμετοχών την επισκέφθηκαν μοντελιστές και σύλλογοι προερχόμενοι από 15 χώρες κυρίως από την Ευρώπη αλλά και την Ασία.

Όπως αναφέρει σχετικά το Δ.Σ. της Λέσχης: «Ο στόχος παραμένει ίδιος και για το 2025. Θα γίνει προσπάθεια για περαιτέρω αύξηση των διεθνών συμμετοχών αλλά και καθιέρωση του ARTA SCALE MODEL SHOW ως μια διεθνή έκθεση που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Σαν σύλλογος δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια των διεθνών κι όχι μόνο αποστολών για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την φιλοξενία στην πόλη μας. Ανάμεσα τους υπήρξαν και διοργανωτές αντίστοιχης εκδήλωσης παγκόσμιου φήμης που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Στις ημέρες που έμειναν στην πόλη μας συζητήσαμε, ακούσαμε τις οποίες παρατηρήσεις τους σχετικά με αυτά που είδαν και τις συμβουλές ώστε το ASMS να γίνει ακόμη καλύτερο.

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρόνια να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα της εκδήλωσης αλλά και της γενικής φιλοξενίας των συμμετεχόντων στην πόλη μας εστιάζοντας σε λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οργανωμένες επισκέψεις στα μνημεία μας που θα διαφημίσουν την μικρή μας πόλη παντού.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση καθώς και τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν την εκδήλωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαΐου 2025 ημερομηνία έναρξης του ARTA 6th INTERNATIONAL SCALE MODEL SHOW!».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img