Φορολογία: Σαρωτικές αλλαγές στα πρόστιμα – Ερχονται ελαφρύνσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες
Εκδηλώσεις μνήμης για τις Μάχες Γριμπόβου
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο U12 και U14
ΓΕΛ Κομποτίου «Νικόλαος Σκουφάς»: Ημερίδα για τον Αμβρακικό στην αίθουσα «Διώνη»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2026
Νέο πλαίσιο προστασίας δανειοληπτών: «Φρένο» στα πανωτόκια και δικαίωμα υπαναχώρησης – Ποιες αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτου Ιωάννου, σύσκεψη με εκπροσώπους της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και στελέχη της ΔΕΥΑ Πρέβεζας.
Είχαν προηγηθεί στο παρελθόν πολλές συσκέψεις στις οποίες ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, είχε αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τη Βιομηχανική Ζώνη Πρέβεζας και τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, ζητώντας όλες τις αναγκαίες λύσεις.
Η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ανταποκρινόμενη στα αιτήματά του έχει ήδη προβεί στη δρομολόγηση σημαντικών έργων. Έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, έχουν οριστεί οι επιβλέποντες και βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης σημαντικά έργα που πρόκειται να λύσουν τα σοβαρά προβλήματα της διευθέτησης των ομβρίων και των ακαθάρτων λυμάτων της Βιομηχανικής Περιοχής.
Τα σημαντικά αυτά έργα προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ περίπου, αναμένεται να αποπερατωθούν σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι του 2025.
Επιπλέον, στη σύσκεψη συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα όπως το οδικό δίκτυο και ο ηλεκτροφωτισμός της Βιομηχανικής Ζώνης και για τα οποία δρομολογήθηκαν λύσεις.
Ο κ. Ιωάννου σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που προσπάθειες ετών καρποφόρησαν και καταφέραμε να λύσουμε σημαντικά προβλήματα σε συνεργασία με τη Διοίκηση, τους μηχανικούς και τα στελέχη της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, τους οποίους ευχαριστώ όλους για τη θετική τους ανταπόκριση. Θέλω να τονίσω επίσης την καθοριστική συμβολή του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, κ. Δαρδαμάνη Γιάννη, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Η επίλυση των προβλημάτων αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη τόσο για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, όσο και για την τοπική κοινωνία».
