Αναρτήθηκε στις:01-05-24 12:38

Προσφορά αγάπης από το Τμήμα Άρτας του ΕΕΣ σε άπορους συμπολίτες τις ημέρες του Πάσχα


Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζοντας το Κοινωνικό του Έργο για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ετοίμασε και διανέμει διακόσια σαράντα (240) μεγάλα δέματα με είδη διατροφής σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μοναχικά άτομα του Νομού.

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια ευοδώθηκε, για άλλη μια φορά, χάρις στην μεγάλη κοινωνική ευαισθησία φορέων της περιοχής και πολλών συμπολιτών, οι οποίοι με τις προσφορές τους έδωσαν την δυνατότητα να συγκεντρωθεί και διανεμηθεί η παραπάνω βοήθεια.

Θερμές ευχαριστίες:


1. Στην Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ, η οποία πρόθυμα ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του Τμήματος και χορήγησε σημαντική ποσότητα τροφίμων.

2. Όλους τους συμπολίτες που συνεισέφεραν, κατά τις δυνατότητες τους, σε αυτή την προσπάθεια.

3. Στο Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ ΑΕ. που προσέφερε είδη παραγωγής του.

4. Στα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που μας προσέφερε βοήθεια σε τρόφιμα αξίας 150€.

Το Τμήμα του ΕΕΣ και αυτή τη φορά κατέβαλε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να διαχειρισθεί την προσφορά τους με τον απαραίτητο «σεβασμό» και να διανεμηθεί με τον πιο προσεκτικό και δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην ορεινή περιοχή, την ευθύνη της υπόδειξης των οικογενειών και την διανομή των δεμάτων, ανέλαβαν οι δήμοι της περιοχής ΓΕΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ τους οποίους το Τμήμα ευχαριστεί για την συνεργασία.

«Απευθύνοντας σε όλους τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ευχόμεθα το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει και καθοδηγεί πάντα τις ενέργειές όλων μας σε έργα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που δίνουν το ουσιαστικότερο, βαθύτερο και καλύτερο νόημα στη ζωή μας», αναφέρει σχετικό σημείωμα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img