Smartphones: Η νέα τεχνολογία ολογραφικών οθονών που συζητιέται
Επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται την έκτακτη ενίσχυση έως 150 ευρώ
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Έπεσε η αυλαία του μεγάλου ποδηλατικού αγώνα
Σχηματισμός δικογραφίας στα Ιωάννινα για έκθεση ανηλίκου και προμήθεια αλκοόλ
Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για τον Έλληνα αστυνομικό
Εαρινή ρίψη εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας

Ακόμη μία δράση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Άρτας στο δημοτικό σχολείο του Νεοχωρίου για την παρουσίαση του χάντμπολ στους μικρούς μαθητές της περιοχής.
Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής του συλλόγου, Νίκος Γιαμούρης (απουσίαζαν οι έτεροι προπονητές, Παναγιώτου Γιώργος και Δήμου Υονκα λόγω εργασιακών υποχρεώσεων) σε συνεργασία με το γυμναστή του σχολείου, κ. Αποστόλη Πορτοβάρα και με τη συμβολή των εκπαιδευτικών, έδειξαν τα μυστικά του αθλήματος και μαθητές και μαθήτριες που απόλαυσαν το παιχνίδι σε κλειστό γυμναστηρίου της σχολικής μονάδας και ενθουσιάστηκαν με την ιδιαίτερη παρουσίαση, μαθαίνοντας παράλληλα και τα μοναδικά κατορθώματα της Αναγέννησης Άρτας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το Νεοχώρι είναι μια περιοχή 15 χιλιόμετρα έξω από την Άρτα που στηρίζει τον αθλητισμό σε πολλά αθλήματα και μετά τις γιορτές θα δημιουργηθεί πυρήνας των ακαδημιών της Αναγέννησης Άρτας.
Το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους του σχολείου για την όμορφη δράση και εύχονται καλές γιορτές.
