e-ΕΦΚΑ: Νέο πληροφοριακό σύστημα φέρνει αλλαγές σε συντάξεις και εισφορές
Οι αεροπορικές κόβουν 2 εκατ. θέσεις τον Μάιο
9η Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης: «Η Ευρώπη είμαστε ΕΜΕΙΣ - Μαζί χτίζουμε την Ευρώπη των Αξιών»
Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπατούσαν πολίτες
Όλγα Γεροβασίλη: «Σε οριακή κατάσταση το Γ.Ν. Άρτας»
Ιωάννινα: Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά, όπλα και βία κατά υπαλλήλων

Στις οδούς Ορλάνδου, Βασ. Κωνσταντίνου, Παρηγορητρίας, Αποκαύκου, Παλαιολογίνης, Γεωργίου Παπαγεωργίου, Νικηφόρου Αγγέλου, Δαμ. Στουδίτου, Μακρυγιάννη, Αμβρακίας και Μπιζανίου, ο Δήμος Αρταίων προχώρησε σε μία δράση με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας της ασφάλτου στην πόλη και τη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής, στο πλαίσιο του έργου αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας.
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ενεργειακού ψυχρού υλικού, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία, ένα γεγονός που επιβεβαίωσαν τόσο οι πεζοί και οι οδηγοί όσο και οι επιχειρηματίες.
Πρόκειται για μία αντανακλαστική επίστρωση ασφάλτου που συμβάλλει στη μείωση των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ σε επόμενο στάδιο, η εφαρμογή του υλικού θα επεκταθεί και σε άλλους δρόμους.
