Αναρτήθηκε στις:20-09-16 11:42

Συλλυπητήριο μήνυμα δημοτικής παράταξης Δήμου Αρταίων «Αρτινών Όραμα» για τον θάνατο του Παναγιώτη Γόγολου


Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συμπολίτη και Προέδρου του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Καμπής της Δ.Ε Ξηροβουνίου του δήμου Αρταίων Παναγιώτη Γόγολου. Ενός εκλεκτού μέλους της τοπικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Παναγιώτης Γόγολος πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Αυτοδιοίκησης και διακρίθηκε για το ήθος, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του.

Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, ενώ υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου του.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΡΤΙΝΩΝ ΟΡΑΜΑ» Παύλος Στασινός και τα μελή της εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ευχόμαστε η σύζυγος και τα παιδιά του να βρουν τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στην απουσία του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε. Καλό σου Ταξίδι και ΑΙΩΝΙΑ η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ