Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ενωσης αναβλήθηκε η κλήρωση στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Άρτας με αιτία το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα, παρά την έγκριση της ονομασίας μας από το Δικαστήριο, την ΕΠΟ και την ΕΠΣΑ, καθυστερεί από την ΕΠΟ η αποστολή του [πλέον αυτονόητου] κωδικού έγκρισης συμμετοχής μας στο Β΄ Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, για τη νεοσύστατη ομάδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016» και ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος στην κλήρωση. Βεβαίως η καθυστέρηση αυτή, που το σωματείο μας θεωρούσε αδικαιολόγητη μέχρις χθές, [αφού το σωματείο μας μετά από την έγκρισή μας από την ΕΠΟ στις 22/8/2016 απέκτησε 15 ποδοσφαιριστές, ενδυμασίες, προπονητή, φυσικοθεραπευτή, γιατρό, έδρα, γήπεδο κλπ], αποδεικνύεται ότι οφείλεται και στο υπόμνημα που κατέθεσε, στην ΕΠΟ την 29/8/2016 ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ Αναγέννηση Αρτας και δημοσιεύθηκε σήμερα στο artagoal.
Με το παρόν το ΔΣ της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2016» θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αρμόδιους της ΕΠΣΑρτας για την στάση τους απέναντι στο ζήτημα που ανέκυψε τελευταία στιγμή, να ζητήσουμε συγνώμη από τους παράγοντες των λοιπών ομάδων που παρέστησαν στην διαδικασία της αναβληθείσας κλήρωσης αλλά και όσων συμμετέχουν στο Β’ Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα για την αταξία που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του παραπάνω.
Η παρέμβαση του πιο πάνω παράγοντα στην ΕΠΟ, όπως και το δελτίο τύπου που ακολούθησε την αναβολή της κλήρωσης εκ μέρους του, όπου αναφέρει «Αίσχος και όνειδος για το "νέο" που θέλετε να φέρετε» εννοώντας το σωματείο μας, δημιουργεί πρόβλημα στις μεταξύ μας σχέσεις και βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις του εκπροσώπου του ένδοξου και τιμημένου ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ με τους αρτινούς φιλάθλους ενώ σε κάθε περίπτωση δεν προάγει την ιδέα του αθλητισμού.
Πιστεύουμε ότι ο Ηλίας το έχει μετανιώσει και εάν έτσι είναι το προσπερνούμε και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε το ιστορικό σωματείο, τον δοξασμένο Γ.Α.Σ Αναγέννηση Άρτας και τον ίδιο στους ποδοσφαιρικούς στόχους του στο Α΄ Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Εφόσον η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποστείλει τον κωδικό έγκρισης συμμετοχής μέχρις την προγραμματισμένη αναβολή της κλήρωσης η νέα ομάδα θα συμμετάσχει στο Β΄ Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Τυχόν προσφυγή μας στα αρμόδια Δικαστήρια είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει κραδασμούς και νέα αναβολή στο πρωτάθλημα το οποίο και δεν σκοπεύουμε. Σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου θα αποκαλύψουμε όλες τις μεθοδεύσεις σε βάρος της ομάδος μας και των ποδοσφαιριστών που την εμπιστεύτηκαν τον μήνα που μας πέρασε από περισσότερους επωνύμους του τόπου μας.
Το νέο αθλητικό σωματείο ιδρύθηκε για να προσφέρει και όχι να καταστρέψει. Αρρωστημένες τακτικές του παρελθόντος σε βάρος των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να τις ξεχάσουμε όλοι μας. Ουδεμία σύγχυση δημιουργεί η ονομασία μας πλήν για αυτούς που θέλουν να εκβιάζουν. Δεν ιδρυθήκαμε για να τα οικονομήσουμε αλλά για να προσφέρουμε. Την αξιοπρέπειά μας όμως δεν την διαπραγματευόμαστε για χάρη κανενός.
Υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
