Αναρτήθηκε στις:20-06-22 15:22

120 ζευγάρια παπούτσια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Κοινή Δράση με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την TOMS πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα Διώνη, διανέμοντας σε παιδιά, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, 120 ζευγάρια παπούτσια.

Η συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» αποφέρει καρπούς και είναι η πρώτη φορά, από λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην πόλη μας, που μία τέτοια δράση λαμβάνει χώρα και σε τόση μεγάλη έκταση. Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη στήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS η οποία συγκαταλέγεται στις εταιρείες που στηρίζουν τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

«Είχαμε την χαρά να καλωσορίσουμε τους εκπροσώπους του «Μαζί για το παιδί» στην πόλη μας, να τους ευχαριστήσουμε που είναι δίπλα μας και να τους ζητήσουμε να συμπεριλάβουν την πόλη μας και σε νέες δράσεις που έχουν σκοπό την παροχή βοήθειας σε άπορες οικογένειες, είτε με την μορφή δωρεών είτε με την μορφή παροχής υπηρεσιών. Είμαστε σε συνεχή επαφή για να εξασφαλίσουμε στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων ένα σύνολο δράσεων που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους. Ο Δήμος Αρταίων, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο, βρίσκεται στην πράξη δίπλα στον συνδημότη και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Δημήτρης Ευαγγέλου, ενώ δεν παράλειψε να ευχαριστήσει και τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για την υλοποίηση της δράσης.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img