Αναρτήθηκε στις:19-07-16 22:02

1η Έκθεση αγροτικών Ηπειρωτικών Προϊόντων στα Σύβοτα


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η έκθεση αγροτικών Ηπειρώτικων προϊόντων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο λιμάνι, το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Την έκθεση διοργανώνει Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και θα έχει στο επίκεντρο της τοπικά προϊόντα της Ηπείρου (γαλακτοκομικά προϊόντα, αρωματικά φυτά, λαχανικά, φρούτα κ.α.). Για να εκθέσει κάποιος παραγωγός τα προϊόντα του είναι δωρεάν. Συνδιοργανωτές της έκθεσης είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσα και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Οι εκθέτες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή είναι αρκετοί και το ενδιαφέρον από τον κόσμο ιδιαίτερα μεγάλο. Τα οφέλη για τους ίδιους τους εκθέτες είναι πολλά αφού θα διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θα κοινοποιήσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στον Αϊ Γιώργη στα Σύβοτα.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ