Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Παρουσία πλήθος πιστών και των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν στο Λούρο στις 10 και 11 Ιουνίου οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Απόστολου Βαρνάβα, στον ιστορικό Ναό που βρίσκεται στο φερώνυμο αισθητικό παραποτάμιο δάσος.
Παραμονή της εορτής την Παρασκευή το απόγευμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ενώ το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της γιορτής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία. Στην συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούρου, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα από τις γυναίκες των συλλόγων της περιοχής, οι οποίες είχαν φτιάξει διάφορα και εκλεκτά εδέσματα και τα πρόσφεραν στους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Μεταξύ άλλων στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι βουλευτές Πρέβεζας κ.κ Μπάρκας και Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φραγκούλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Πιπιλίδης και Γιαννουλάτος, οι Αντιδήμαρχοι Λούρου και Ζαλόγγου κ.κ Κατσαούνος και Ματέρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Λούρου κ. Σπύρος Γκούρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς της Μητρόπολης και πλήθος κόσμου.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
