Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης Καιρού σύμφωνα με το οποίο αναμένονται διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά που θα επηρεάσουν τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις από το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που στα πελάγη θα συνοδεύονται από θυελλώδεις νότιους ανέμους. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Κυριακή, αναμένεται δε να εξασθενήσουν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Την Τρίτη και από τα βορειοδυτικά, αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της βόρειας χώρας, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημέρωσε όλες τις συναρμόδιες αρχές και υπηρεσίες προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
