Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Άρτας και το Επιμελητήριο Άρτας διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ο πολιτισμός και η παράδοση στην στρατηγική ανάπτυξης τοπικών προϊόντων στην ελκυστική ύπαιθρο» την προσεχή Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας.
Θα μιλήσουν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τέως καθηγητής του ΑΠΘ Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο δημοσιογράφος και πρώην τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτιών Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο οικοτέχνης-αγρότης Λεωνίδας Ραβανός, ενώ η κτηνοτρόφος Μάγδα Κοντογιάννη θα παρουσιάσει την εφαρμογή της οικοτεχνίας στην τυροκόμηση. Συντονιζει η δημοσιογραφος Αλεξανδρα Αγγέλη
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και καθοδήγηση των αγροτών, αλλά και όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, σε πρακτικές που είναι θεσμοθετημένες από το Ελληνικό κράτος και δίνουν την δυνατότητα ανάδειξης, μεταποίησης και πώλησης των τοπικών προϊόντων όπως Αγορές Αγροτών, Θεσμοφόρια και η οικοτεχνία.
