Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου 2019 οι υποψήφιοι βουλευτές Άρτας, συνοδευόμενοι από μέλη και φίλους του κόμματος, επισκέφθηκαν τα Ρόκκα, τις Χαλκιάδες και την Καλαμιά και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου τις Σελλάδες και το Κομπότι.
Συναντήθηκαν με κατοίκους, συζήτησαν μαζί τους για την πορεία των έργων υποδομής που ξεκίνησαν την περασμένη τετραετία, τα οποία αποτελούσαν διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο και ανέπτυξαν το πρόγραμμα της ερχόμενης τετραετίας για την περιοχή μας, ώστε νέα έργα να υλοποιηθούν που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής μας.
Τονίστηκε πόσο σημαντικό είναι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου να αποτρέψουν οι συμπατριώτες μας την παλινόρθωση αυτών που χρεοκόπησαν τη χώρα και καταδίκασαν επί δεκαετίες την περιοχή μας στην απομόνωση και την εγκατάλειψη.
Στις 7 του Ιούλη ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε για την Άρτα και την Ελλάδα που μας αξίζει.
Σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε Λουτρότοπο, Ακροποταμιά, Νεοχώρι.
