Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

O Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στον Βουραϊκό την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 με αναχώρηση στις 6 το πρωί από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:
«Η διάσχιση του Βουραϊκού είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κατά μήκος των γραμμών του τρένου. Μπροστά μας ξεδιπλώνονται καταρράκτες, στοές, εγκαταλελειμμένα πετρόχτιστα σπίτια, βράχια σμιλεμένα από τη δύναμη του νερού και εναέριες γέφυρες.
Ελάτε να πεζοπορήσουμε στο φαράγγι που σύμφωνα με τη μυθολογία άνοιξε ο Ηρακλής για να μπορέσει να φτάσει στη θάλασσα και να συναντήσει την αγαπημένη του Βούρα.
Φέτος ο σύλλογός μας θα συμμετέχει στην Πανελλήνια κατάβαση του Βουραϊκού η οποία συγκεντρώνει πεζοπόρους από όλη την Ελλάδα.
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: περίπου 6 ώρες
Αρχηγός: Λεωνίδας Σπαής (τηλ. 6944974151)
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου».
