Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο U12 και U14
ΓΕΛ Κομποτίου «Νικόλαος Σκουφάς»: Ημερίδα για τον Αμβρακικό στην αίθουσα «Διώνη»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2026
Νέο πλαίσιο προστασίας δανειοληπτών: «Φρένο» στα πανωτόκια και δικαίωμα υπαναχώρησης – Ποιες αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο
Έλεγχοι στην Ήπειρο για ναρκωτικά – Έξι συλλήψεις μέσα σε μία εβδομάδα
Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για διωκτικά έγγραφα. Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
• Στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από τις Αρχές της Αλβανίας, για τα αδικήματα της παραγωγής και πώλησης ναρκωτικών.
• Στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
• Στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Άρτας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί υγειονομικών διατάξεων και περί προστασίας των ζώων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
