Αναρτήθηκε στις:26-02-19 12:45

Χαιρετισμός Αναστασίας Σίμου στην πανηπειρωτική διημερίδα Θαλασσαιμίας


Στην Πανηπειρωτική διημερίδα Θαλασσαιμίας η περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου, Αναστασία Σίμου, απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Φίλες και φίλοι, σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη μας Αλέξανδρου Καχριμάνη καθώς και τις ευχές του για μια καλή χρόνιά, με υγεία, προκοπή και εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Παράλληλα όμως μεταφέρω και τη συμπαράστασή του και τη δήλωσή του που τη συνοδεύει βαθιά η συναίσθηση του καθήκοντος και της ανθρωπιάς πως θα είναι πάντα κοντά σας, αρωγός και συμπαραστάτης στον αγώνα σας, για ένα καλύτερο αύριο.

Σε ό,τι με αφορά και από τη θέση της θεματικής αντιπεριφερειάρχη επαναλαμβάνω και εγώ τα λόγια του, με την παράλληλη εξομολόγηση πως τρέφω στο πρόσωπό σας απεριόριστο θαυμασμό για τον αγώνα σας, ο οποίος εύχομαι από βάθους καρδιάς να είναι πάντα νικηφόρος.

Τέτοιος αγώνας, τέτοια προσπάθεια είναι δίδαγμα ζωής, παράδειγμα και καταπίστευμα για όλους μας. Για τη ζωή όλοι αγωνιζόμαστε, για την ποιότητά της όλοι πασχίζουμε αδιάκοπα με μεράκι και απαντοχή.

Πιστεύω αληθινά πως είστε πραγματικά υποδείγματα αγωνιστικότητας και αγάπης.

Να είστε πάντα καλά. Εύχομαι κάθε ατομική και οικογενειακή προκοπή. Και σας ευχαριστούμε για όσα μας διδάσκετε με το παράδειγμά σας. Καλή επιτυχία στις εργασίες της διημερίδας. Καλή χρονιά. Υγεία και ευτυχία».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imgimg