Αναρτήθηκε στις:22-02-19 16:36

Κοπή πίτας Ομίλου Επιχειρήσεων Νιτσιάκος


Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η κοπή της πίτας, του ομίλου επιχειρήσεων ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου DuLac, των Ιωαννίνων, το οποίο αποτελεί μέλος του ομίλου.

Η βραδιά εμπεριείχε στιγμές συγκίνησης, χαράς αλλά και διασκέδασης, με τους συμμετέχοντες να φτάνουν στα Ιωάννινα από όλα τα υποκαταστήματα και τις θυγατρικές της εταιρείας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η οικογένεια Νιτσιάκου, υποδέχτηκε τους εργαζόμενους του ομίλου, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Κώστας Νιτσιάκος, αναφέρθηκε στην πετυχημένη αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, ενώ έδωσε και το στίγμα για τη χρονιά που διανύουμε.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, στελέχη – εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αναπτύξουν τις μεταξύ τους σχέσεις σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες, απόλαυσαν το μενού της βραδιάς το οποίο είχε επιμεληθεί η ομάδα του ξενοδοχείου, ενώ διασκέδασαν μέχρι το πρωί με ζωντανή μουσική και χορό. Η βραδιά συμπεριελάμβανε και κληρώσεις πολλών πλούσιων δώρων με αποκορύφωμα ένα αυτοκίνητο.
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

imgimg