Αναρτήθηκε στις:18-02-19 23:20

Υποψήφιος με τον Χρήστο Τσιρογιάννη ο Σωτήρης Χρηστούλης


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννης θα είναι ο Σωτήρης Χρηστούλης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από 8 χρόνια απουσίας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια απουσία για την οποία υπάρχουν συγκεκριμένοι υπεύθυνοι, φίλοι, συνεργάτες, συναγωνιστές στα εύκολα και τα δύσκολα με πίεζαν να μείνω και αυτή τη φορά εκτός της πολιτικής πραγματικότητας.

Εδώ και καιρό δέχτηκα την τιμητική για το πρόσωπο μου πρόταση, από τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, να συνεργαστώ και να συμμετάσχω με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία», στις εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Αρταίων.

Μετά από σκέψη και συζητήσεις με φίλους, αποφάσισα να είμαι παρών στις εξελίξεις και θα κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, με μοναδικό στόχο και σκοπό να προσφέρω στους συμπολίτες μου, που για πολλά χρόνια με περιέβαλαν και με περιβάλουν με την αγάπη και την στήριξη τους.

Τους διαβεβαιώνω, πως η παρουσία μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου θα είναι παρουσία προσφοράς και στήριξης σε κάθε συμπολίτη μου, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου (16 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, 6 χρόνια Αντιδήμαρχος, 2 χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Άρτας).

Με τιμή,

Χρηστούλης Σωτήριος»




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img



img