Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: Παράδοση απινιδωτή στη Μεγαλόχαρη και δράσεις εκπαίδευσης πολιτών
Γ.Ν. Άρτας: Ενημερωτική δράση στο Λύκειο Ανέζας για το άγχος και το στρες
Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου: Ανιστόρητες συκοφαντίες σε βάρος Περιφερειάρχη και ΠΤΑΗ
«Από την Καταστροφή στη Δημιουργία»: Μαθητικές φωνές και εικαστικές διαδρομές ειρήνης στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας
Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από σπίτι στην Άρτα – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και ανήλικη κόρη
Ηπειρωτική Γαστρονομία: Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα στις 13 Μαΐου

Στην Κορωνησία 28 και 29 Ιουλίου
Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός 14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού Κόλπου, ο αγώνας που έχει καταστεί πλέον θεσμός και προβάλλει πανελλαδικά το μοναδικό οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου, αλλά και τη μαγευτική περιοχή της Κορωνησίας.
Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην κλασσική διαδρομή των 11 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Βόνιτσας, μέχρι και την Κορωνησία, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email press@arta.gr μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ενώ η προκήρυξη του αγώνα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr και στην σελίδα του αγώνα στο Facebook «14ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού».
Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αρταίων ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν την προηγούμενη ημέρα, με στόχο την προσέλκυση πλήθους συμπολιτών, αλλά και επισκεπτών στην περιοχή της Κορωνησίας.
Έτσι, φέτος παράλληλα με τον Κολυμβητικό Διάπλου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τριάθλου με την ονομασία Koronisia Sprint Triathlon (750 μ. κολύμπι, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο), ενώ το Σάββατο 28 Ιουλίου θα διοργανωθεί τουρνουά beach soccer, ένα γεγονός που πέρυσι είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις εκδηλώσεις, καθώς και η έναρξη των εγγραφών στους παράλληλους αγώνες.
