Αναρτήθηκε στις:01-03-16 10:50

Διοίκηση και εργαζόμενοι μαζί κερδίζουν το στοίχημα της ανάπτυξης της ΔΩΔΩΝΗ


«Η ΔΩΔΩΝΗ, η Εταιρεία μας, είναι νικήτρια και πάλι και μάλιστα, στο πλέον ασθενές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας. Δράττομαι λοιπόν της σημερινής ευκαιρίας για να ευχαριστήσω, έναν έναν από σας χωριστά. Όλοι αξίζετε ένα μπράβο! Η Εταιρεία είναι στα καλύτερα χέρια και αυτό αποδεικνύεται με κάθε τρόπο». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Γιάννης Βιτάλης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που έγινε προχθές το μεσημέρι.

Το πνεύμα συνεργασίας και η ομαδική δουλειά είχαν ως αποτέλεσμα για μια ακόμη χρονιά η ΔΩΔΩΝΗ να καταγράψει θετικά αποτελέσματα, ενώ με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε και το νέο έτος.

Η έναρξη του νέου εργοστασίου χαλουμιού στην Κύπρο το Μάιο δείχνει την απόφαση της ΔΩΔΩΝΗ για επέκταση και ανάπτυξή της ηπειρωτικής εταιρίας εκτός Ελλάδος, για την οποία όπως επισημάνθηκε είναι όλοι υπερήφανοι, ενώ με μεθοδική δουλειά η ΔΩΔΩΝΗ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα και στην ελληνική αλλά και στις διεθνής αγορές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα μέλη του Δ.Σ κ. Alexander Orlov και Βασίλης Μήτσιος καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Tom Seepers αλλά και ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ. Παναγιωτάκης.

Πέντε εργαζόμενοι ήταν οι τυχεροί που μετά από κλήρωση κέρδισαν χρηματικά ποσά και ταξίδια αναψυχής στην Κέρκυρα και τη Θεσσαλονίκη.
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ