Αναρτήθηκε στις:11-11-16 11:53

Φωτογραφική έκθεση για το σπήλαιο Πραμάντων


Έναν πρωτότυπο τρόπο για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του Σπηλαίου Πραμάντων «Ανεμότρυπα» και να δώσει το έναυσμα για προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, επιλέγει ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων.

Με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρηση και σε συνεργασία με την επιτροπή Τουριστικής Προβολής του δήμου, οργανώνεται μια φωτογραφική έκθεση, η οποία θα ταξιδέψει αρχικά σε πόλεις της Ηπείρου και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός της έκθεσης θα είναι η πόλη της Παραμυθιάς, όπου από σήμερα Παρασκευή 11 έως το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα παρουσιάζονται εικόνες του πιο λευκού σπηλαίου στην Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί στους κόλπους του καθαρό ασβεστόλιθο.

Η έκθεση με φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιωτόπουλου θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Καρκαμίτσι» και θα λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Παραμυθιάς και τη Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη για τη φιλοξενία.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ