Ερωτήσεις της Κατερίνας Σχισμένου προς τη θεατρική ομάδα «Υπόθεσις 19» για τη νέα της παράσταση
Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Τιμητική εκδήλωση για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη
Μ. Σχοινάς: Μέσα από τη νέα ΚΑΠ οικοδομούμε ένα νέο εθνικό συμβόλαιο για την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα
Νέα καταληκτική ημερομηνία για το «Επιχειρώ – Καινοτομώ στην Ήπειρο»
Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ηπείρου

• Θετικά για το περιεχόμενο της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Επικίνδυνων Αποβλήτων (ΕΣΔΕΑ 2020-2030).
• Θετικά για εγκατάσταση πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 44.740 ορνιθίων κρεατοαπραγωγής, με υδρογεώτρηση, στη θέση «Γιαννακούλα» της Τ.Κ. Νέας Κερασούντας, Δ.Ε. Φιλιππιάδος, Δήμου Ζηρού.
• Θετικά για την επέκταση πτηνοτροφικής μονάδας από 17.000 σε 50.000 ορνίθια κρεατοπαραγωγής, με υδρογεώτρηση, στην Τ.Κ. Καστρίτσας, Δ.Ε. Παμβώτιδας, Δ. Ιωαννιτών.
• Μεταξύ Περιφέρειας, Π.Ε. Πρέβεζας και Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος για την «παρακολούθηση δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στον Αμβρακικό Κόλπο».
• Μεταξύ Περιφέρειας και Π.Ε.Α.Κ.Ι. για «εργασίες επισκευής και συντήρησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων- Μελέτη Στατικής Επάρκειας και Ενίσχυσης.
• Μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ιωαννιτών για την «προμήθεια τεχνητού τάπητα και λοιπών και εργασίες τοποθέτησης αυτών για κατασκευή γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΕΠΣΗΠ».
