Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Ζωή χάρισε με τον θάνατο της η Ροδαυγιώτισα Ντίνα Μπαλαούρα, σύζυγος του Ηλία Πάνου, αφού η οικογένεια της με μεγαλοψυχία, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της όταν διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύονταν από το περασμένο Σάββατο. Τότε η άτυχη Ντίνα ενώ βρίσκονταν σε κοινωνική εκδήλωση υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου.
Οι πνεύμονες μεταφέρθηκαν στην Αυστρία, οι νεφροί και το συκώτι σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να μεταμοσχευθούν σε συμβατούς λήπτες ενώ δυστυχώς δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης για την καρδιά της.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή ώρα 17,00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου.
