Φορολογία: Σαρωτικές αλλαγές στα πρόστιμα – Ερχονται ελαφρύνσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες
Εκδηλώσεις μνήμης για τις Μάχες Γριμπόβου
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο U12 και U14
ΓΕΛ Κομποτίου «Νικόλαος Σκουφάς»: Ημερίδα για τον Αμβρακικό στην αίθουσα «Διώνη»
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2026
Νέο πλαίσιο προστασίας δανειοληπτών: «Φρένο» στα πανωτόκια και δικαίωμα υπαναχώρησης – Ποιες αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο

Στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι Αστυνομικές Αρχές το αυτοκίνητο του 29χρονου δράστη, ο οποίος αναζητείται για τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Ο δράστης είχε πάει στο Αστροχώρι στο σπίτι του πεθερού της πρώην συζύγου του, προκειμένου να δει το παιδί του, που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να το επισκέπτεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να πάνε στην παιδική χαρά, η 34χρονη αρνήθηκε και στη συνέχεια μετά από έντονη λογομαχία ο δράστης πυροβόλησε με περίστροφο, προς το μέρος της, δύο φορές αλλά αστόχησε και η γυναίκα έτρεξε έντρομη μαζί με το παιδί στο εσωτερικό του σπιτιού καλώντας σε βοήθεια.
Ο ηλικιωμένος άνδρας, και πατέρας της 34χρονης, αντιλαμβανόμενος το συμβάν προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη του και το εγγόνι του, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον 29χρονο δράστη μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού.
H Αστυνομία από χθες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, στήνοντας μπλόκα στους γειτονικούς νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Καρδίτσας, ενώ εικάζεται ότι ο δράστης μπορεί να είναι οπλισμένος.
