Αναρτήθηκε στις:29-03-21 09:59

Γ. Στύλιος: Αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας


Στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση που πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στύλιος.

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Υφυπουργού:

«Πριν 200 χρόνια οι Έλληνες της εποχής αποφάσισαν να βγουν από τις σκιές αιώνων. Αποφάσισαν να φτιάξουν και να δημιουργήσουν τη δική τους μοίρα. Να ζήσουν και να δημιουργήσουν ως ελεύθεροι άνθρωποι. Πριν 200 χρόνια οι ραγιάδες θέλησαν να γίνουν ελεύθεροι πολίτες. Και το κατάφεραν. Σε αυτούς οφείλουμε την πατρίδα μας.

Μία πατρίδα που μέσα από συγκρούσεις αντιφάσεις και πισωγυρίσματα, από τραγωδίες και θριάμβους κατάφερε σήμερα να είναι χώρα πρότυπο στην περιοχή της, λιμάνι ασφάλειας και δημιουργίας, πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Έχουμε μπροστά μας ένα χρέος. Να συνεχίσουμε αυτή την εθνική πορεία, με ενότητα, και ομοψυχία. Αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας, τιμούμε τους ήρωές μας, παραδίδουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα καλύτερη από αυτή που πήραμε από τους γονείς μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ