Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Μήνυμα εθελοντισμού έστειλαν δεκάδες Αρτινοί, κάθε ηλικίας, οι οποίοι συμμετείχαν στις δράσεις του «Let’s Do It», που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων μαζί με φορείς και συλλόγους της περιοχής μας.
Έγιναν τρεις συγκεντρώσεις εθελοντικού καθαρισμού, μια στην πόλη της Άρτας, στο χώρο πάνω από το Νοσοκομείο, μια στην Κορωνησία και στο Λιμάνι της Σαλαώρας και μια στη Ροδαυγή, με τη συμμετοχή να δείχνει ότι στην Άρτα μπορεί να αναπτυχθεί πολύ έντονα το εθελοντικό κίνημα, προς όφελος της ίδιας της πόλης, αλλά και των Αρτινών πολιτών!
Ο Δήμος Αρταίων θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς της περιοχής μας που συμμετείχαν και φέτος στις δράσεις του «Let’s Do It» και να υπογραμμίσει πως ο εθελοντισμός είναι πράξη αγάπης και προσφοράς προς την πόλη και τον συνάνθρωπο, που θα πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση.
