Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών
• 1ο Γυμνάσιο Άρτας: 09:30 π.μ.
• ΕΝΕΓΥΛ: 10:30 – 11:00 π.μ., αμέσως μετά την παρουσίαση στο 1ο Γυμνάσιο
Επιπλέον, το 1ο Γυμνάσιο Άρτας θα συμμετάσχει σε δράση-εκδρομή στην Κορωνησία, όπου οι μαθητές θα παραδώσουν τροφές και είδη φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα, προάγοντας την κοινωνική υπευθυνότητα και την αγάπη προς τα ζώα. Ο Δήμος Αρταίων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τις δράσεις που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση γύρω από την προστασία των αδέσποτων ζώων και τη σημασία της υπεύθυνης κηδεμονίας.
Επιπλέον, το 1ο Γυμνάσιο Άρτας θα συμμετάσχει σε δράση-εκδρομή στην Κορωνησία, όπου οι μαθητές θα παραδώσουν τροφές και είδη φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα, προάγοντας την κοινωνική υπευθυνότητα και την αγάπη προς τα ζώα.
Ο Δήμος Αρταίων καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τις δράσεις που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση γύρω από την προστασία των αδέσποτων ζώων και τη σημασία της υπεύθυνης κηδεμονίας.
