Η Πειραιώς και η Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic
Ταυτοποιήθηκε ανήλικος στην Άρτα για κλοπές κατ’ εξακολούθηση
Με 1 Διαμαντένιο και 2 Χρυσά βραβεία διακρίθηκε η ΗΠΕΙΡΟΣ στα Monde Selection Quality Awards 2026
Επιμορφωτική συνάντηση για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Ημερίδα για το Λαογραφικό Μουσείο Συρρακιωτών Πρέβεζας: Μια νέα αρχή
Συνάντηση Γ. Στύλιου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θ. Δαβάκη – Στο επίκεντρο η αξιοποίηση των στρατοπέδων της Άρτας
• Σπυριδούλα Χουλιάρα, Γενική Γραμματέας του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς»
• Γιάννης Καϊντάσης, Δικηγόρος
Ο Βαγγέλης Γεωργάκης γεννήθηκε στο Αγρίνιο, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, σπούδασε στην Αθήνα και έζησε για ένα διάστημα στα Ιωάννινα. Από τον Νοέμβριο του 2017 ζει ξανά στην Αθήνα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον φαρμακευτικό χώρο και παράλληλα είναι αθλητής υδατοσφαίρισης.
Η ενασχόλησή του με τη λογοτεχνία ξεκίνησε το 2009 με το πρώτο του βιβλίο «Ποδηλάτης στην Εθνική Οδό». Ακολούθησαν οι τίτλοι: «Ονειρεμένο Φινάλε», «Ακροβάτης του Ονείρου», «Λυκόφως», «Ο Αγαπημένος Ήρωας των Παιδιών», «Σκοτεινές Αναλαμπές» και «Ετερόκλητα Γλυκά σε έναν Σκληρό Κόσμο». Την περίοδο 2020–2021 έγραψε πέντε νέες ιστορίες για την αναβίωση της σειράς Μικρός Αρχηγός.
Στο μυθιστόρημα «Ο ΗΡΩΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ», εξαφανίσεις παιδιών συγκλονίζουν τη χώρα, ενώ ένας αστυνόμος χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια. Μια σκοτεινή παρουσία φαίνεται να παρακολουθεί τα πάντα, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται ο ήρωας της ιστορίας, που για να γεννηθεί και να αναδειχθεί, πρέπει πρώτα να συντριβεί.
