Ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού με νέο χειρουργό στο Νοσοκομείο Άρτας
Να πάρουν οι λαοί την εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια τους
Ιαπωνία: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στο διαδίκτυο με 1,02 petabits ανά δευτερόλεπτο
Αυθαίρετα: Τέλος χρόνου στις 31 Μαρτίου - Πρόστιμα και συνέπειες για ακίνητα, μεταβιβάσεις
Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο του Ν. Άρτας
Συνεδρίαση Λογοδοσίας: Απαντήσεις Δημάρχου Αρταίων σε ζητήματα που έθεσε η Αντιπολίτευση
Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, με τον συντονισμό και προγραμματισμό του εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την συμμετοχή του Δήμου Ιωαννιτών, της Ένωσης Γαστρονομίας Ηπείρου, του Σωματείου εστιατορίων «Παμβώτις», και του δημόσιου ΣΑΕΚ έχει πλέον ολοκληρώσει την πρώτη φάση ανάπτυξης της με την εφαρμογή της διαδικασίας πιστοποίησης και την απονομή του σήματος στα: «Τα 5 μέχρι στιγμής πρώτα πιστοποιημένα εστιατόρια».
Σε αυτά προωθούνται συνταγές υψηλών προδιαγραφών με τα πρώτα 4 τοπικά εμβληματικά προϊόντα (κασκαβάλ Πίνδου – ορεινό Ηπείρου (μπούτσικο) – πατάτες Χρυσοβίτσας – Καπνιστή πέστροφα).
Μέρος των 30 συνταγών που βρίσκονται διαθέσιμες, μαζί με το υπόλοιπο ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα: gastronomyepirus.gr.
Με σκοπό την προβολή και προώθηση στο ευρύ κοινό, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων, δημιουργήθηκε και προβάλλεται τηλεοπτικό spot, ενώ τυπώθηκαν και διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια, στα οποία ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί απευθείας μέσω των QR codes.
Για όλες τις ως άνω δράσεις θα δοθεί ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ αύριο 9 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου.
