Με επιτυχία η θεατρική παράσταση «Η Κατάρα της Κουνουπίτσας» από την Ομάδα Φιλαναγνωσίας του ΓΕ.Λ. Κομποτίου
Γ. Στύλιος: Παρέμβαση στον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Αλιεία – «Επιτακτική η ανάγκη εκσυγχρονισμού του στόλου και στήριξης των αλιέων»
Περιφερειακή Επιτροπή: Αποφάσεις για αποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο, ανάδειξη πολιτιστικών μνημείων και βελτίωση αγροτικών υποδομών
Επίσκεψη μαθητών της Κρήτης και της Άρτας στο Επιμελητήριο στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος
Μερόπη Τζούφη για Εγνατία Οδό: Ακριβά διόδια για δρόμο με περιορισμούς και εκκρεμότητες
TechLiving Zone: Προϊόντα ενέργειας και τεχνολογίας στα καταστήματα ΔΕΗ
Η αξιοποίηση του στρατοπέδου ΒΕΡΣΗ της Άρτας, συζητήθηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από αίτημα του βουλευτή Άρτας κ. Γεώργιου Στύλιου. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι έχει ήδη στείλει επιστολή στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βάσει πρότασης του κ. Στύλιου, για μελλοντική χρήση του στρατοπέδου ως κέντρο κατάταξης νεοσυλλέκτων εθελοντών γυναικών.
Ανακοίνωσε ότι ο Υφυπουργός κ. Αθανάσιος Δαβάκης σε επικοινωνία που είχαν, του απέκλεισε το ενδεχόμενο μετατροπής του σε κέντρο κατάταξης, ενώ τα κτίρια του στρατοπέδου ήδη παραδόθηκαν στο ΤΕΘΑ. Του κατέθεσε πρόταση για αξιοποίησή του προς όφελος της περιοχής και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, του Δήμου και του Βουλευτή.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά από μακρά συζήτηση, αποφάσισε -λαμβάνοντας υπόψη την πρόταση του κ. Στύλιου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας- όπως αντιπροσωπείες τους -μαζί με τον βουλευτή- να επισκεφθούν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να συζητήσουν την αξιοποίηση του στρατοπέδου.
