Αναρτήθηκε στις:11-04-25 10:05

Περισσότερο από ικανοποιητική η παρουσία της Τοπικής Διοίκησης Άρτας της Ι.Ρ.Α


Της Ειρήνης Κατσούλα



Το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ι.Ρ.Α (7x7) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έλαβε χώρα στο Αγρίνιο στις 8 και 9 Απριλίου, με νικήτρια ομάδα την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Ι.Ρ.Α. που κέρδισε στον τελικό με σκορ 2-0 την Τοπική Διοίκηση Αχαΐας.

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι δώδεκα αστυνομικοί της Τ. Δ. Άρτας, οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος και πυγμή στους τρεις αγώνες που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομάδα αποτελούταν από τους:

Κωνσταντίνο Γεωργούλα (τερματοφύλακα)

Παναγιώτη Μέγα

Ευάγγελο Θανάση

Σωτήρη Τσιρώνη

Αναστάσιο Παπαχρήστο

Γιώργο Ψεύτη

Γιώργο Μαργώνη

Σπύρο Μέκιο

Νίκο Γεωργή

Χρήστο Κατσούλη

Δημήτρη Σπανό

Αποστόλη Βασιλάκο και

Γεώργιο Καρέζο (προπονητή).

Την ομάδα συνόδεψε στους αγώνες η Ευαγγελία Παπαδημητρίου ως αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Τ.Δ. Άρτας της Ι.Ρ.Α., η οποία φρόντισε με τη θετική της ενέργεια να δίνει δύναμη στους συναδέλφους της, ενισχύοντας την αγωνιστική τους διάθεση.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τ.Δ. Άρτας έπαιξε τρεις αγώνες:

Τ.Δ. Άρτας- Τ.Δ. Λευκάδας με σκορ 1-0

Τ.Δ. Άρτας- Τ.Δ. Τρκάλων με σκορ 0-1 και

στον προημιτελικό Τ.Δ. Άρτας – Τ.Δ. Μαγνησίας με σκορ 0-1

Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Άρτας ήταν ο Γεώργιος Καρέζος, ο οποίος φέτος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ήταν προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγ. Σπυρίδωνα και για δώδεκα έτη υπήρξε προπονητής του Α.Σ. Ρακούν Άρτας. Ο κ. Καρέζος μας δήλωσε ότι αισθάνεται υπερήφανος και πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των συναδέλφων του στο γήπεδο, αλλά και από την απόδοσή τους, καθώς οι ίδιοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια νεοσύστατη ομάδα που δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά λίγες μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Επιπρόσθετα, ο κ. Καρέζος τόνισε ¨Ήμασταν ανταγωνιστικοί και γι’ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος ως προπονητής. Η προσπάθεια και η απόδοση των συναδέλφων μου υπήρξε πολύ ικανοποιητική, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Η συνεργασία μας λειτούργησε θαυμάσια και εποικοδομητικά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Και οι δεκατέσσερις συνάδελφοι από την Τοπική Διοίκηση Άρτας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, και ελπίζουμε η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει θεσμό τα επόμενα χρόνια, ώστε να συμμετέχουμε κι εμείς ως Τοπική Διοίκηση Άρτας ανελλιπώς”.

Να δώσουμε με τη σειρά μας κι εμείς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Τοπική Διοίκηση Άρτας για την παρουσία της και την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο και να κλείσουμε το κείμενο αυτό αναφέροντας ότι, όπως στη ζωή έτσι και στο παιχνίδι, βαρύνουσα σημασία έχει ο αγώνας ο ίδιος κι όχι τόσο το αποτέλεσμα, καθώς, εν τέλει δεν έχει σημασία πόσα γκολ θα μπουν μέσα στα δίχτυα σου, αλλά πόσα γκολ θα έχεις καταφέρει να αποκρούσεις!











img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ