Αναρτήθηκε στις:10-07-24 16:40

Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Να σταματήσει η σφαγή - Καμία της Ελλάδας εμπλοκή!


Πενταπλάσιος ο αριθμός των νεκρών! Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο ΠΟΛΕΜΟΣΟ επίσημος απολογισμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας ανέρχεται σε σχεδόν 38.200, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.

Ωστόσο, μια πρόσφατη έκθεση του The Lancet που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Καταμετρώντας τους νεκρούς στη Γάζα: Δύσκολο αλλά αναγκαίο», αποκαλύπτει ότι ο πραγματικός αριθμός ενδέχεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Ο πραγματικός αριθμός πιθανότατα περιλαμβάνει χιλιάδες ακόμη παγιδευμένους κάτω από τα ερείπια και όσους έχουν υποκύψει στις συνέπειες του πολέμου, όπως ο υποσιτισμός, οι ασθένειες και η έλλειψη ιατρικής περίθαλψης.


Στις εκτεταμένες απώλειες ζωών συνέβαλαν επίσης οι 14.000 βόμβες, που παρείχαν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ. Αυτές οι βόμβες όχι μόνο έχουν προκαλέσει άμεσες απώλειες, αλλά έχουν επίσης καταστρέψει τις υποδομές της Γάζας, επιδεινώνοντας τις συνθήκες που οδηγούν σε επιπλέον θανάτους.

Η ισραηλινή πολεμική μηχανή δεν ξεχωρίζει τίποτα μπροστά στη βαρβαρότητα της.

Χωρίς έλεος αφαιρεί ζωές από ανήλικα παιδιά, έχοντας καταδικάσει έναν ολόκληρο λαό να ζει στην εξαθλίωση, που εκφράζεται με συνθήκες διαβίωσης που δεν μπορούν καν να φανταστούν οι δυτικοί «σύμμαχοι».
Αυτό το συνεχές έγκλημα του Ισραήλ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Βασίλης Ζιώβαςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img