Αναρτήθηκε στις:17-06-24 16:26

Καλό ταξίδι κυρία Μάγια!


Η Banu μια όμορφη σκυλίτσα (Beagle) είχε αποκτήσει συγκάτοικο μία άλλη ίδιας ράτσας, τη Μάγια. Προχθές βράδυ η Μάγια ασθένησε και έφυγε από τη ζωή.

Η Banu την αποχαιρέτησε με τα παρακάτω λόγια...:

"Το τελευταίο καιρό φιλοξενούσα στο σπίτι μου την κυριά Μάγια. Η κυρία Μάγια βρέθηκε μετά από 8 χρόνια να κινδυνεύει να μείνει αδέσποτη, γι’ αυτό αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε. Η κυρία Μάγια ήταν πολύ - πολύ χαρούμενη που ήρθε να μείνει μαζί μας. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ίσως με ζήλευε που είμαι πιο όμορφη! Ποιος ξέρει... Σιγά σιγά όμως γίναμε αχώριστες. Κοιμόμασταν μαζί, τρώγαμε μαζί, παίζαμε μαζί, ξαπλώναμε στον ήλιο μαζί. Ίσως κάναμε και κάποιες ζαβολιές μαζί δεν θυμάμαι καλά...

Όπως και νάχει όλα πήγαιναν τέλεια. Μέχρι προχτές το βράδυ που η κυρία Μάγια αρρώστησε. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε αλλά απ’ ότι λένε οι γονείς μου η κυρία Μάγια αποφάσισε να πάει ένα μεγάλο ταξίδι. Και ξαφνικά έφυγε! Θα έπρεπε να της θυμώσω που με άφησε μόνη μου, αλλά δεν πειράζει την συγχωρώ. Ούτως ή άλλως η χαζή ξέχασε τα πράγματά της εδώ. Ακόμα και το λουρί της είναι στο μπαλκόνι μαζί με το δικό μου.

Όταν γυρίσει θα πάμε μια πολύ μεγάλη βόλτα μαζί. Θα ’χει τόσα να μου πει, μου λείψανε και τα κόλπα της... Καλό ταξίδι κυρία Μάγια!"

Βασίλης Ζιώβαςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img