Αναρτήθηκε στις:12-06-24 12:46

Βραβεία ανώτερης γεύσης για τη ΔΩΔΩΝΗ στα Superior Taste Awards


Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην παραγωγή προιόντων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας για ακόμη μια χρονιά τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2024. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, μια ανεξάρτητη οργάνωση που αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

Η αγαπημένα Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, ένα από τα πιο διακεκριμένα προϊόντα και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας, έλαβε την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών. Με ένα χρυσό αστέρι βραβεύτηκαν το - δημοφιλές τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά –Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος 2%, και οι δύο νέες, καινοτόμες προσθήκες στην οικογένεια των φυτικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό και Κίτρινο που αποτελούν εναλλακτικές επιλογές.

Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει τη σταθερή προσήλωση της ΔΩΔΩΝΗ, μιας εταιρείας με ιστορία που ξεκινά από το 1963 γνωστή για την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, ενσωματώνοντας τις αξίες της παράδοσης και της αυθεντικότητας.

Με τις νέες αυτές διακρίσεις, η ΔΩΔΩΝΗ επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία φέρνοντας καθημερινά τη γεύση της Ελλάδας στα τραπέζια των καταναλωτών σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ με τα Superior Taste Awards αποτελούν μια επιβράβευση της διαχρονικής μας δέσμευσης για άριστη ποιότητα και ανώτερη γεύση, και δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περήφανοι που για ακόμα μια φορά ο διεθνής θεσμός iTQi αναγνωρίζει την οικογένεια ΔΩΔΩΝΗ και τα εκλεκτά προϊόντα της. Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας χωρίς καμία έκπτωση».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img