Αναρτήθηκε στις:27-02-24 15:26

Αρτινών Συνεργασία: «Μπούμερανγκ οι προεκλογικές υποσχέσεις του Χρ. Σιαφάκα για το ΞΕΝΙΑ»


«Χωρίς σχέδιο, χωρίς άποψη και χωρίς πολιτική πυγμή κινείται η υπόθεση του ΞΕΝΙΑ Άρτας, όπου με την απόλυτη ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κ. Σιαφάκα χάνονται όσα είχαν με κόπο κατακτηθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» σχετικά με την υπόθεση του ΞΕΝΙΑ και προσθέτει:

«Η χθεσινή Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής ήταν αποκαλυπτική του βέρτιγκο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Σιαφάκας προσωπικά, αφού όχι μόνο δεν μπορεί να ακολουθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με το ΞΕΝΙΑ αλλά κινείται και ως Δήμαρχος χωρίς πολιτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα».

Επιπλέον, η παράταξη υποστηρίζει ότι παρά το γεγονός πως η «Αρτινών Συνεργασία» είχε καταθέσει εγγράφως και εγκαίρως στην Δημοτική Αρχή τα ερωτήματά της, οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον Δήμαρχο, όπως σημειώνει «ήταν αποκαλυπτικές του χάους στο οποίο έχει περιέλθει η υπόθεση».

Στην ίδια ανακοίνωση, η «Αρτινών Συνεργασία» συμπληρώνει: «Τι μας είπε λοιπόν χθες στην αίθουσα του ΔΣ, ο κ. Σιαφάκας; Μας είπε, ότι είχε υποβάλλει αίτημα στην διαχειριστική αρχή για υπογραφή της σύμβασης για Πολιτιστικό Κέντρο! Αλλά δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει στο νέο ΕΣΠΑ που έρχεται τον Απρίλιο! Και την ίδια ώρα μας είπε ότι δεν θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθεί νέα απόφαση για τη χρήση του, προκειμένου να αξιολογηθεί από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), η λειτουργία του ΞΕΝΙΑ ως ξενοδοχείου!».

Η παράταξη καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σιαφάκας άλλα υπόσχεται και άλλα υλοποιεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που αθετεί τον λόγο του απέναντι στην κοινωνία και σε όσους πορεύονται μαζί του. Η κοινωνία της Άρτας έχει ήδη αρχίσει να καταλαβαίνει αυτά που ξέρουν, όσοι τον συναναστρέφονται συστηματικά».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣimg