Αναρτήθηκε στις:29-11-23 16:22

Ειδικός ανελκυστήρας για τη διευκόλυνση μαθητών στο ΕΕΕΕΚ Γλυκορίζου


Πλήρη πρόσβαση στους χώρους διδασκαλίας των μαθητών με κινητικά προβλήματα εξασφάλισε η νυν Δημοτική Αρχή με την εγκατάσταση ειδικής πλατφόρμας-ανελκυστήρα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Άρτας (ΕΕΕΕΚ).

Κατά την παραλαβή του ανελκυστήρα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Τζιόκας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο οποίος και δήλωσε «H Δημοτική μας Αρχή υπήρξε πάντα στο πλευρό στα άτομα με αναπηρία και ειδικότερα η υποχρέωσή μας είναι πολύ μεγαλύτερη, όταν πρόκειται για παιδιά και μαθητές.


Αυτό κάνουμε και άλλη μια φορά εγκαινιάζοντας την τοποθέτηση του νέου ανελκυστήρα στο ΕΕEEΚ Γλυκορίζου, προγραμματίζοντας παράλληλα την τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου». Τέλος χαρακτήρισε σημαντική τη συνεργασία του Δήμου, τόσο με τους Διευθυντές των σχολείων όσο και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Η πλατφόρμα-ανελκυστήρας σκάλας για άτομα με ειδικές ανάγκες που τοποθετήθηκε είναι ένα μηχάνημα προσαρμοσμένο στις διαστάσεις της σκάλας, που μπορεί να φιλοξενήσει ολόκληρο το καρότσι και να το μεταφέρει σε όροφο, με όλα τα μέτρα ασφαλούς χρήσης και προστασίας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img