Αναρτήθηκε στις:24-11-23 18:13

Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας «Ο ΞΕΝΙΟΣ»: Ζητά συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού


Επιστολή προς τους βουλευτές του νομού Άρτας απέστειλε ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας «Ο ΞΕΝΙΟΣ» σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και την αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα σερβιριζόμενα μη αλκοολούχα ροφήματα, που έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στο σύνολο των επαγγελματιών εστίασης. Επίσης, ο Σύλλογος ζητά συνάντηση με τους βουλευτές για να εκφράσει τις ανησυχίες του και τις πιθανές συνέπειες που θα επιφέρει η υλοποίηση τέτοιων πολιτικών. Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως ακολούθως:

«Κ.κ. βουλευτές του νόμου Άρτας, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και η αύξηση των φορολογικών συντελεστών στα σερβιριζόμενα μη αλκοολούχα ροφήματα, έχουν προκαλέσει αγανάκτηση και οργή στο σύνολο των επαγγελματιών εστίασης. Είναι δε, εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα προεκλογικά δεσμευτήκατε προσωπικά και ως κόμμα.

Εν όψη της ψήφισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου αλλά και της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού ζητάμε να οριστεί συνάντηση, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά ώστε να σας δοθεί η πραγματική εικόνα της καταστροφής που θα επιφέρει η υλοποίηση τέτοιων πολιτικών.

Αναμένουμε απάντησή σας».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img