Αναρτήθηκε στις:14-11-23 15:20

Το ΚΚΜΠΑΠ και η ΔΗΚΕΔΑ ενσωματώνονται στον Δήμο Αρταίων


Χρ. Τσιρογιάννης: «Nα μονιμοποιηθούν οι υπάλληλοι των 2 νομικών προσώπων που καταργούνται»Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων η ένταξη του ΚΚΜΠΑΠ και της ΔΗΚΕΔΑ στο Δήμο Αρταίων, σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν για το ποια Νομικά Πρόσωπα και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις θα διατηρηθούν ή θα καταργηθούν.

Είχε προηγηθεί πρόταση της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον κ. Σιαφάκα σχετικά, κατόπιν αιτήματος του νυν Δημάρχου να τοποθετηθεί η επικείμενη Δημοτική Αρχή επί του θέματος, ώστε όλες οι σχετικές αποφάσεις να της αναλογούν.


Ο Χρήστος Τσιρογιάννης και η «Αρτινών Συνεργασία» αποδέχτηκαν τη σχετική πρόταση, με την προϋπόθεση όμως ότι θα διασφαλιστούν εργασιακά οι εργαζόμενοι όπως συνέβη και με τους εργαζόμενους της «Βοήθεια στο Σπίτι».

Αυτό σημαίνει ότι ο Χρήστος Τσιρογιάννης ζητά να μονιμοποιηθούν οι υπάλληλοι που θα ενσωματωθούν στον Δήμο Αρταίων και να παρέχονται οι ίδιες και ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img