Αναρτήθηκε στις:13-11-23 13:00

«Για την ΠΡΕΒΕΖΑ»: Συνεχίζει ανανεωμένη και γεμάτη αισιοδοξία


Η ομάδα «Για την ΠΡΕΒΕΖΑ» συνεχίζει δυναμικά την πορεία της, ανανεωμένη και γεμάτη αισιοδοξία. Με τη νέα της σύνθεση και το φρέσκο όνομά της, η ομάδα εκφράζει τη δέσμευσή της να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής.

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία της στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΣΤΟΡΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, η ομάδα έχει ωριμάσει με καινούργιες ιδέες και στόχους. Με γνώμονα τον Πολιτισμό, την Ιστορία και το Περιβάλλον, έχει σκοπό να προωθήσει και να αναδείξει θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς.

Μέσα από δράσεις που στοχεύουν στην ομορφιά της πόλης, στην πολιτιστική ζωή της, και στην ανάδειξη της Ιστορίας και του Περιβάλλοντος, η ομάδα ελπίζει όχι μόνο να προσφέρει αλλά και να ενθαρρύνει τη συζήτηση και τον συλλογικό προβληματισμό.

Είναι ανοικτή σε όλους, προσκαλώντας τους συμπολίτες της να συμμετάσχουν, να μοιραστούν ιδέες και γνώμες, και να συνεργαστούν για το κοινό καλό. Η ομάδα «Για την ΠΡΕΒΕΖΑ» ξεκινάει αυτή τη νέα φάση με ενέργεια, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, περιμένοντας τη θετική ανταπόκριση, συμμετοχή και υποστήριξη από τους συμπολίτες της.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img