Αναρτήθηκε στις:26-09-23 13:55

Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του συνδυασμού του Χριστόφορου Σιαφάκα


Στη δημοσιότητα έδωσε ο συνδυασμός «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων Σιαφάκα Χριστόφορο το πρόγραμμά του.

Ένα πρόγραμμα, μεγάλο μέρος του οποίου έχει κυκλοφορήσει ήδη εδώ και καιρό κατά ενότητες με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες των συνδημοτών. Ένα πρόγραμμα που θέτει τον πυρήνα των στόχων και των δεσμεύσεων της παράταξης για την επόμενη θητεία, με οδηγό τη συνέπεια, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια.

«Μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για κάθε μας βήμα, πιστεύοντας στην ουσία και όχι στο φαίνεσθαι. Για άλλη μια φορά δεν υποσχόμαστε χωρίς όριο, αλλά θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους που μεταφράζονται σε πράξεις. Με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και με συνεργασία δίχως αποκλεισμούς θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή του ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με Υπευθυνότητα να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας, για να πάμε το Δήμο μας ΨΗΛΑ, εκεί που του αξίζει», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Δείτε το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πρόγραμμα «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί»


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img